SHERLOCK

Μπορείτε να βοηθήσετε τον ντετέκτιβ;

The Case of the Missing Pipe

Ο ύποπτος κατάφερε να απομακρυνθεί από τον τόπο του εγκλήματος αλλά πάνω στη βιασύνη του ξέχασε την αναμμένη πίπα του. Βοηθήστε τον Σέρλοκ Χολμς να αποκτήσει τον καπνό και να αποκαλύψει την ταυτότητα του υπόπτου χωρίς να αγγίξει την πίπα και πριν ο καπνός μετατραπεί σε στάχτη. Ένα συλλεκτικό σπιρτόκουτο με 20 κάρτες-σπαζοκεφαλιές και σπίρτα θα κάνει αυτή την δοκιμασία του Σέρλοκ να διαρκέσει πολύ περισσότερο.

Kωδ. SH-1

Διαστάσεις συσκευασίας
17,0 x 11,8 x 4,5 εκ

The Case of the Priceless Coin

Ο Σέρλοκ Χολμς προχωράει στους συνωστισμένους δρόμους του Λονδίνου και έχει μαζί του ένα ανεκτίμητο νόμισμα, το οποίο του παραχωρήθηκε σε ένδειξη ευγνωμοσύνης από το Βρετανικό Υπουργείο Οικονομικών. Ξαφνικά αντιλαμβάνεται ότι τον παρακολουθεί ένας από τους σωματοφύλακες του Μοριάρτυ για να κλέψει το κέρμα. Ο Χολμς οδηγεί και εγκλωβίζει τον κακοποιό μέσα στο λαβυρίνθο του κτηρίου στην 221B Baker Street.

Kωδ. SH-2

Διαστάσεις συσκευασίας
23,7 x 19,8 x 3,3 εκ

The Case of the Treasury Safe

Ο Σέρλοκ Χολμς σε μία ακόμα αποστολή! Αυτό το νόμισμα δόθηκε στο φημισμένο ντετέκτιβ από το βρετανικό Υπουργείο Οικονομικών. Πρέπει να το κρατήσει ασφαλές από τον εγκληματικό υπόκοσμο που θα το χρησιμοποιήσει για τα κακόβουλα σχέδια. Γι’ αυτό πήρε ένα παλιό χρηματοκιβώτιο, δημιούργησε μια σειρά από εγκοπές, χωρίζοντάς το σε μέρη και δημιούργησε μια μοναδική κρυψώνα. Μόνο οι κατάλληλοι χειρισμοί θα επιτρέψουν το άνοιγμα του χρηματοκιβωτίου. Μπορείτε να αποκαλύψετε τα μυστήρια αυτού του χρηματοκιβωτίου και να βρείτε τρόπο να το ανοίξετε; Είναι εύκολο να κρύψετε το νόμισμα μέσα στο χρηματοκιβώτιο, αλλά πόσο εύκολο είναι να βρείτε τρόπο να αποκαλύψετε τα μυστήριά του για να το ανακτήσετε;

Kωδ. SH-3

Διαστάσεις συσκευασίας
8,5 x 20,0 x 7,5 εκ

The Case of the Secret Society

Ο Σέρλοκ Χολμς σε μία ακόμα αποστολή! Μια μυστική οργάνωση στο Λονδίνο έχει κάνει μία σειρά από εγκλήματα. Ο φημισμένος ντετέκτιβ καλείται να εντοπίσει αποδεικτικά στοιχεία για να περιορίσει τη δράση τους. Για να τα βρει πρέπει να αποκτήσει το παράσημο του μέλους που βρίσκεται πίσω από τους συρόμενους χάρτες του περίπλοκου αυτού παζλ. Μπορείτε να τον βοηθήσετε να απελευθερώσει το παράσημο; Στόχος αυτής της σπαζοκεφαλιάς είναι να βρείτε τρόπο να απελευθερώσετε το παράσημο από το παζλ με τους συρόμενους χάρτες.

Kωδ. SH-4

Διαστάσεις συσκευασίας
14,0 x 10,5 x 3,0 εκ

Baker Street DA: Sherlock Puzzleman

Ο διάσημος ντετέκτιβ σας καλεί σε μία μοναδική πρόκληση. Ο Σέρλοκ Χολμς είχε την ικανότητα να μεταλλάσσεται, χρησιμοποιώντας περίεργες μεθόδους για να εξιχνιάσει τις μυστηριώδεις υποθέσεις που αναλάμβανε. Η φιγούρα του Σέρλοκ Χολμς με όλα τα χαρακτηριστικά της, το καφέ κοστούμι, το ημίψηλο καπέλο, το μεγεθυντικό φακό, σας προκαλεί να φτάσετε στα όρια των δυνατοτήτων σας. Μπορείτε να μετατρέψετε τη φιγούρα σε κυβο, κλείνοντας και περιστρέφοντας τα κομμάτια;
Στόχος της ξύλινης σπαζοκεφαλιάς είναι να μπορέσετε να μετατρέψετε τον Σέρλοκ σε κύβο.

Kωδ. SH-5

Διαστάσεις συσκευασίας
19,0 x 9,8 x 33,0 εκ

PUZZLING OBSCURITIES

Πάνω από 60 δοκιμασίες θα ανάψουν την περιέργεια αλλά και το μυαλό σας! Εξασκείστε τις ικανότητές σας με μία εκλεκτική συλλογή 10 μικρών παζλ και αφού τα καταφέρετε ακολουθούν άλλες 50 δοκιμασίες με ξυλάκια!

Τα 10 μικρά παζλ είναι από τη σειρά Matchbox: Snooker balls, Tangram, The pyramid, The cross, T-time puzzle, The knot, Matchbox puzzle, The spring, Rings of fire, Yin and Yang.

Kωδ. PΟ-1
23,3 x 17,3 x 6,5 εκ

Διαστάσεις συσκευασίας
23,3 x 17,3 x 6,5 εκ

EINSTEIN

Ο Άλμπερτ Αϊνστάιν είναι ο θεμελιωτής της Θεωρίας της Σχετικότητας και  θεωρείται ο σημαντικότερος επιστήμονας του 20ού αιώνα και όλων των εποχών. Η επίδραση των ανακαλύψεων του Αϊνστάιν σχετικά με την φύση του χώρου και του χρόνου, εξακολουθεί να αποτελεί κεντρικό αντικείμενο της επιστημονικής έρευνας σε φυσική, κοσμολογία, και μαθηματικά, ενώ το επώνυμο του χρησιμοποιείται συχνά ως χαρακτηρισμός υψηλής ευφυΐας. Οι θεωρίες του ήταν κατ’ ουσίαν μια βαθιά αναθεώρηση της παλαιάς Νευτώνειας Φυσικής και αποτέλεσαν επανάσταση για την επιστημονική αλλά και φιλοσοφική έρευνα.
Οι γρίφοι του Professor Puzzle τιμούν τον Άλμπερτ Αϊνστάιν με τις νέα σειρά μεταλλικών και ξύλινων γρίφων, κάθε ένας βασισμένος στις θεωρίες του κορυφαίου επιστήμονα.

The Fish Puzzle
«Ο καθένας μας είναι έξυπνος. Αν όμως κρίνεις ένα ψάρι για το αν μπορεί ή όχι να σκαρφαλώσει σε ένα δέντρο, τότε θα περάσει όλη του την ζωή πιστεύοντας πως είναι ανόητο.» Αν και το πιθανότερο είναι πως ο Άλμπερτ Άινσταιν δεν άρθρωσε ποτέ αυτή την διάσημη φράση αντικατοπτρίζει την σκέψη του μεγάλου επιστήμονα πως η εξυπνάδα δε μπορεί να μετρηθεί με τόσο στενά και δύσκαμπτα κριτήρια. Εξασκήστε το μυαλό σας με τον πρωτότυπο γρίφο-ψάρι και προσπαθήστε να διαχωρίσετε αλλά και να ενώσετε ξανά το ψάρι από την μεταλλική ράβδο.

Einstein’s House Riddle
Ένα από τα γνωστότερα και πιο δύσκολα αινίγματα μετουσιώνεται σε ξύλινη σπαζοκεφαλιά. Σκοπός του γρίφου είναι να βρείτε ποιος έχει το ψάρι. Ακολουθώντας τα στοιχεία και χρησιμοποιώντας τα 15 στοιχεία που δίνονται, πρέπει να τοποθετήσετε τα κομμάτια με την σωστή σειρά στα σπιτάκια ώστε να βρείτε την λύση. Έχει υπολογιστεί ότι το 98% των ανθρώπων που το επιχείρησαν, δε κατάφεραν να το λύσουν. Εσείς; Ανήκετε στο 2%;

E=mc2 Puzzle Cubes
E=mc2  Τέσσερις χαρακτήρες που άλλαξαν τον τρόπο που σκεφτόμαστε για την φύση της ενέργειας και προκάλεσαν δεκάδες τεχνολογικές εφευρέσεις. Μπορείτε να τοποθετήσετε τους ξύλινους κύβους με τέτοιο τρόπο ώστε σε κάθε πλευρά να σχηματίζεται ο πιο διάσημος τύπος της φυσικής και ίσως όλων των επιστημών;

E=mc2 Metal Puzzles
Εμπνευσμένα από του χαρακτήρες του τύπου που αποτυπώνει την ισοδυναμία ενέργειας-μάζας  (E=mc2) αυτοί οι μεταλλικοί γρίφοι πρέπει να διαχωριστούν και να επανενωθούν ξανά στην αρχική τους μορφή. Ακόμα και αν δε κατανοείτε την διάσημη θεωρία που διατυπώθηκε το 1905, οι μεταλλικοί γρίφοι θα σας διασκεδάσουν με τον τρόπο τους  και θα αποτελέσουν πρόκληση για το μυαλό σας!

Einstein’s Letter Block Puzzle
Ο Άλμπερτ Άινσταιν σύμφωνα με το περιοδικό TIME το 1999 ανακηρύχθηκε ως προσωπικότητα του 20ου αιώνα. Τα ξύλινα κομμάτια συνθέτουν το όνομα του διάσημου επιστήμονα. Όμως, μπορείτε να λύσετε και τις υπόλοιπες 12 δοκιμασίες-πρόκληση που ζητούνται από τον γρίφο; Ξεκινήστε με τις απλές δοκιμασίες και δοκιμάστε τις δύο δυσκολότερες, τον γρίφο της Σχετικότητας και το ερώτημα Quantum!

Einstein’s Number Puzzle
Ο Αϊνστάιν απο 12 εών έλυνε πολύπλοκες μαθηματικές εξισώσεις. Οι αριθμοί αποτέλεσαν ένα εργαλείο για τις θεωρίες του και ίσως το 264 ήταν σημαντικό!

Einstein’s Atom Puzzle
Για αιώνες επιστήμονες και φιλόσοφοι καταλάβαιναν την ύπαρξη και τη φύση των ατόμων αλλά δεν μπορούσαν να το αποδείξουν. Σε αυτό βοήθησαν οι θεωρίες του Αϊνστάιν. Μπορείτε να διαχωρήσετε το άτομο, να πάρετε τον πυρήνα του και να το ξαναδημιουργήσετε;

Einstein’s Lock Puzzle
O εγκέφαλος του Αϊνστάιν ήταν το κλειδί για τη λύση πολλών μεγάλων μυστηρίων του κόσμου. Οι θεωρίες του οδήγησαν σε πολλές και σημαντικές ανακαλύψεις (ηλεκτρομαγνήτες, δορυφόροι, σύστημα GPS)! Xρησιμοποιείστε τη δύναμη του δικού σας μυαλού και ξεκλειδώστε την κλειδαριά!

ΚωδικόςΤίτλοςΔιαστάσεις συσκ. (εκ)
EIN-4E=mc2 Metal Puzzles9,1 x 18,3 x 3,2
EIN-3E=mc2 Puzzle Blocks8,4 x 20,4 x 4,4
EIN-2Einstein's House Puzzle14,3 x 29,5 x 3,2
EIN-1The Fish Puzzle12,5 x 22,3 x 3,2
EIN-5Einstein's Word Block27,2 x 27,6 x 4,5
EIN-6Einstein's Number Puzzle19,8 x 19,8 x 3,4
EIN-7Einstein's Atom Puzzle15,8 x 12,8 x 8,5
EIN-8Einstein's Lock Puzzle15,0 x 15,0 x 4,0

GRANDMASTERS

Η ιστορία της Ανατολής είναι πλούσια από παραδοσιακές αφηγήσεις για επικές μάχες, κορυφαίους στρατηγούς και σοφούς ηγέτες. Με τους νέους ξύλινους γρίφους της Professor Puzzle, τους αγαπημένους των αρχαίων αυτοκρατόρων της Ανατολής, θα εξασκήσετε την αυτοπειθαρχία σας και θα φέρετε λίγη από την χαμένη μαγεία της Ανατολής στο σπίτι σας!

Tower of Hanoi
Ο Πύργος του Ανόι έχει τις ρίζες του στην μακρινή Ανατολή όπου ο μύθος θέλει Βραχμάνους ιερείς να προσπαθούν να λύσουν τον γρίφο σύμφωνα με τις υποδείξεις αρχαίας προφητείας. Με την τοποθέτηση του τελευταίου κομματιού (σύμφωνα με την προφητεία) θα τελειώσει ο κόσμος! Εφευρέτης της σύγχρονης μορφής του γρίφου είναι ο Γάλλος μαθηματικός Edouard Lucas.  Σκοπός του ξύλινου αυτού γρίφου είναι να μεταφερθούν οι οχτώ ξύλινοι δίσκοι από το αριστερό άκρο στο δεξί. Μπορεί να ακούγεται εύκολο αλλά δεν είναι καθώς απαιτεί τακτική, λογική και στρατηγικές κινήσεις!

Imperial Palace Steps
Ο ξύλινος γρίφος είναι εμπνευσμένος από τα σκαλιά του παλατιού της Απαγορευμένης Πόλης, κατοικίας των Κινέζων Αυτοκρατόρων. Ανα δύο σετ σκαλιών υπήρχαν γλυπτά δράκων που μόνο ο Αυτοκράτορας μπορούσε να περάσει. Στον γρίφο δε θα βρείτε παρόμοια σύμβολα, αλλά θα χρειαστεί δημιουργική σκέψη για να αποσυναρμολογήσετε τα κομμάτια που συνθέτουν την κατασκευή και να τα συνδέσετε ξανά.

Dragon’s Tail Puzzle
Εμπνευσμένος από την ουρά του Δράκου ο οποίος είναι ιδιαίτερα διαδεδομένος στην κινέζικη κουλτούρα, ο ξύλινος γρίφος αποτελείται από 27 ξύλινα τετραγωνικά σφαιρίδια. Σκοπός του γρίφου είναι να ξετυλίξετε την ουρά και να καταφέρετε να την ενώσετε πάλι σχηματίζοντας εκ νέου τον κύβο.

The Emperor’s Lock
Ο πρώτος αυτοκράτορας της Κίνας Qin Shi Huang για να διατηρήσει ανέπαφο τον τάφο του αλλά και τα μυστικά του είχε φτιάξει ένα αδιαπέραστο και θανάσιμο σύστημα ασφαλείας με την χρήση τόξων, τάφρων με δηλητήριο αλλά και περίτεχνα λουκέτα που θα παγίδευαν όποιον πήγαινε να διαταράξει την ηρεμία του. Το ξύλινο λουκέτο που έχετε να λύσετε δεν είναι θανάσιμο αλλά θα σας κρατήσει απασχολημένους καθώς η αποσυναρμολόγησή του είναι απλή αλλά η επανασύνδεσή του αποτελεί πρόκληση.

Dragon’s Egg Tangram
Ο μύθος γύρω από την ανακάλυψη του Tangram αναφέρει πως ένας τεχνίτης που του ζητήθηκε να φτιάξει ένα παράθυρο για το παλάτι του Αυτοκράτορα, εφάρμοσε το γυαλί πάνω από την καλύτερη ποιότητα μεταξιού. Όταν έφτασε στο παλάτι διαπίστωσε πως η κατασκευή του είχε σπάσει αλλά διαπίστωσε πως το γυαλί είχε κοπεί σε τέλεια συμμετρικά κομμάτια. Έτσι, ο Αυτοκράτορας έγινε ακόμη πιο χαρούμενος με την δημιουργία του τεχνίτη. Μπορείτε να δημιουργήσετε ένα πουλί, ένα λουλούδι ή ένα κύκνο χρησιμοποιώντας τα κομμάτια από το αυγό του Δράκου;

Yuan Solitaire
Το Yuan Solitaire είναι ένα κλασσικό παιχνίδι στρατηγικής. Σκοπός του παιχνιδιού είναι να αφαιρεθούν όλες οι μπίλιες από το στρόγγυλο ταμπλό του παιχνιδιού εκτός από εκείνη που θα είναι ακριβώς στο κέντρο του. Το ταμπλό, οι στρόγγυλες μπίλιες αλλά και οι θέσεις που τοποθετούνται είναι κυκλικής μορφής συμβολίζοντας την αιωνιότητα και την πληρότητα που κατέχει το σύμβολο του κύκλου στην παραδοσιακή κινέζικη κουλτούρα.

Emperor’s Pagoda
Ο πύργος Pagoda αποτελεί μια από τις σημαντικότερες μορφές κατασκευής στην κινεζική αρχιτεκτονική. Αρχικά σχεδιάστηκε για να διατηρεί λείψανα αγίων αλλά και σημαντικά θεολογικά χειρόγραφα. Ο πύργος της Professor Puzzle αποτελείται από επτά περιστρεφόμενα επίπεδα που στο καθένα υπάρχουν έξι μπίλιες διαφορετικών χρωμάτων. Σκοπός του παιχνιδιού είναι να καταφέρετε να δημιουργήσετε μια οριζόντια επτάδα του ίδιου χρώματος σε κάθε πλευρά.

Luban Lock
Εμπνευσμένο από τον κινέζικο μύθο του Luban  του προστάτη Αγίου των κατασκευών για τον κινεζικό λαό, είναι ο ιδανικός γρίφος για να αναπτύξετε ευέλικτα δάχτυλα αλλά και ευέλικτο μυαλό. Σύμφωνα με τον μύθο, ο Luban θέλοντας να δοκιμάσει την νοημοσύνη του γιου του έφτιαξε ένα παζλ χρησιμοποιώντας τις παραδοσιακές αρχές της ξυλουργικής τέχνης. Μετά από ένα άυπνο και γεμάτο προσπάθειες βράδυ, ο γιος έλυσε το παζλ και απέδειξε στον πατέρα την ικανότητά του. Εσείς μπορείτε να λύσετε τον γρίφο διαλύοντας και ξαναφτιάχνοντας το σχήμα;

ΚωδικόςΤίτλοςΔιαστάσεις συσκ. (εκ)
GRM-1Tower of Hanoi5,0 x 19,1 x 8,6
GRM-3Dragon's Tail Puzzle8,3 x 8,5 x 8,7
GRM-4The Emperor's Lock8,3 x 8,5 x 8,7
GRM-5Dragon's Egg Tangram13,7 x 13,5 x 3,2
GRM-6Yuan Solitaire29,4 x 29,2 x 5,2
GRM-7Emperor's Pagoda17,2 x 7,7 x 7,7
GRM-9Luban Lock8,3 x 8,5 x 8,7
GRM-10Imperial Palace Steps8,3 x 8,5 x 8,7

PUZZLE PLANET

Στο διάστημα κανείς δεν ακούει τη φωνή σας! Η πιο επιτυχημένη σειρά μας η Puzzleman εκτοξεύεται στο διάστημα με 4 νέες φιγούρες, με διαφορετικό τρόπο επίλυσης για την κάθε μία με διαφορετικό επίπεδο δυσκολίας.

Διαστάσεις συσκευασίας
16,0 x 8,3 x 3,2 εκ

Διαστάσεις Display Unit
30,4 x 34,0 x 22,0 εκ

ΚωδικόςΤίτλος
PP-4Evil Emperor Puzzle Planet
PP-3Allien Puzzle Planet
PP-2Astro Puzzle Planet
PP-1Robot Puzzle Planet
PP-DPuzzle Planet Display (x24)

PUZZLE GENTLEMEN

The Hipster Puzzleman
Ποιος δεν κρύβει ένα μικρό hipster μέσα του; Η φιγούρα του Hipster με τα μακριά γένια, τα περιποιημένα μαλλιά και τα μεγάλα γυαλιά σας καλεί σε μια μοναδική πρόκληση. Μπορείτε να μετατρέψετε τον Hipster σε κύβο, κλείνοντας και περιστρέφοντας τα κομμάτια;

Kωδ. PG-1

The Dapper Puzzleman
Πάντα έτοιμος να προσφέρει, καλοσυνάτος και διακριτικός, με το καπέλο και το χαρακτηριστικό μουστάκι ο κομψός και ευγενικός αυτός άνδρας σας καλεί σε μια μοναδική πρόκληση. Μπορείτε να μετατρέψετε τον κομψό άνδρα σε κύβο, κλείνοντας και περιστρέφοντας τα κομμάτια;

Kωδ. PG-2

Ενιαίος κωδ. PG-E
Διαστάσεις συσκευασίας
17,7 x 9,7 x 3,4 εκ

Κωδ. Display Unit PG-D
Διαστάσεις Display Unit
18,0 x 20,5 x 22,3 εκ

PUZZLE ACADEMY

Παζλ σε ξύλινες συσκευασίες σε στυλ αντίκας. Υψηλής αισθητικής κατασκευές με διαφορετικού χρώματος ξύλινα κομμάτια των παζλ.

ΚωδικόςΤίτλοςΔιαστάσεις συσκ. (εκ)
PA-2Puzzle Cube9,0 x 9,0 x 9,0
PA-1Hexagon Standoff14,5 x 14,5 x 2,2

MATCHBOX PUZZLES

15 γνωστά ξύλινα και μεταλλικά παζλ που χωρούν σε κουτιά μεγέθους σπιρτόκουτου.

Διαστάσεις συσκευασίας
2,2 x 7,0 x 4,7 εκ

Διαστάσεις συσκευασίας σετ των 3
2,2 x 7,0 x 14,1 εκ

Διαστάσεις Display Unit
23,0 x 21,5 x 24,5 εκ

ΚωδικόςΤίτλος
MB- 1The Trapeze
MB- 2Ring of Fire
MB- 3Walk the Plank
MB- 4The Pyramid
MB- 5Snooker Balls
MB- 6Yin and Yang
MB- 7Bermuda Triangle
MB- 8The Cross
MB- 9T-Time Puzzle
MB-10Tangram
MB-11Heart Breaker
MB-12The Knot
MB-13Wheel of Fortune
MB-14The Horseshoe
MB-15The Spring
MBS-1Set 1
MBS-2Set 2
MBS-3Set 3
MBS-4Set 4
MBS-5Set 5
MB-DDisplay Unit (5x15)

GREAT MINDS

Κλασσικοί ξύλινοι γρίφοι που βασίζονται σε θεωρίες γνωστών επιστημόνων και προσωπικοτήτων.

ΚωδικόςΤίτλοςΔιαστάσεις (εκ)
GM-1Newton’s Gravity Defying Puzzle9,0 x 6,5 x 5,5
GM-2Da Vinci’s Helicopter Puzzle15,6 x 15,6 x 8,0
GM-4Galileo’s Globe Puzzle9,0 x 9,0 x 8,0
GM-5Aristotle’s Number Puzzle15,0 x 15,0 x 8,0
GM-6Pythagoras’ Tangram Puzzle14,5 x 9,3 x 8,3
GM-7Archimedes’ Stomachion Puzzle15,6 x 15,6 x 8,0
GM-8Halley’s Comet Puzzle9,0 x 9,0 x 8,0
GM-9Eiffel’s Tower Bolt9,5 x 9,0 x 8,0
GM-10Nelson’s Barrel Puzzle9,5 x 15,0 x 8,0
GM-13Kepler’s Planeraty Puzzle9,5 x 9,0 x 8,0
GM-15Halley and Galileo Set of 217,5 x 9,0 x 8,0
5-GGreat Minds Set of 516,2 x 26,0 x 4,8
GM-18Churchill's Cigar and Whisky Bottle Puzzle4,5 x 11,5 x 21,0
GM-19Houdini's Escapology Puzzle5,4 x 13,8 x 15,0

GREAT MINDS MINI PUZZLES

Τρεις κλασσικοί ξύλινοι γρίφοι και τρεις κλασσικοί μεταλλικοί γρίφοι σε ένα όμορφα και πρακτικά σταντ προσφέρονται στην συσκευασία των Great Minds. Κάθε σταντ περιλαμβάνει 18 τεμάχια ξύλινα ή μεταλλικά, 6 από το κάθε σχέδιο.

ΚωδικόςΤίτλοςΔιαστάσεις (εκ)
MG-1Galileo’s Star Mini Puzzle7,6 x 4,8 x 4,8
MG-2Da Vinci’s Cross Mini Puzzle7,6 x 4,8 x 4,8
MG-3Darwin’s Chest Mini Puzzle7,6 x 4,8 x 4,8
MG-4Socrates’ Logic Mini Puzzle7,6 x 4,8 x 4,8
MG-5Plato’s Genius Mini Puzzle7,6 x 4,8 x 4,8
MG-6Aristotle’s Philosophy Mini Puzzle7,6 x 4,8 x 4,8
MGW-DMini Great Minds Wooden Display#18
MGM-DMini Great Minds Metal Display#18

THE PUZZLING PROFESSOR

Παζλ από τη σειρά Brainbusting σε ξεχωριστές συσκευασίες και τοποθετημένα σε ελκυστικό σταντ.

Το Mini Maze είναι η μικρή έκδοση ενός κλασσικού παιχνιδιού.

Διαστάσεις συσκευασίας MPN
7,5 x 7,5 x 3,0 εκ

Διαστάσεις συσκευασίας MPN-D
24,0 x 10,0 x 16,5 εκ

Διαστάσεις συσκευασίας 5N-K
26,0 x 16,3 x 5,0 εκ

Διαστάσεις συσκευασίας MM
11,9 x 12,0 x 2,8 εκ

ΚωδικόςΤίτλος
MPN-1Mini Brain Baffler's Claws
MPN-2Mini Mind Muddler's Nipper
MPN-3Mini Master Mind's Sting
MPN-4Mini Sense Sizler's Enigma
MPN-5Mini Spinner's Head Pinch
MPN-6Mini Egg Head's Menace
MPN-DMini Puzzling Prof. Display New x18
5N-KWooden Puzzle Set of 5
MMMini Maze