Άραγε τι μπορεί να προκύψει όταν συνεργάζονται o Mike McManaway (ένας παθιασμένος Νεοζηλανδός δημιουργός), o Cameron Browne (ένας προικισμένος Αυστραλός μηχανικός τεχνητής νοημοσύνης) και ένας ταλαντούχος Αργεντινός καλλιτέχνης; Παραδεχτείτε ότι δεν είναι εύκολη η ερώτηση! Αν και εσείς θέλετε να είστε από τους πρώτους που θα ανακαλύψουν τον νέο κόσμο σχημάτων και πλασμάτων της Παλαγονίας δεν έχετε παρά να μυηθείτε στο νέο επιτραπέζιο παιχνίδι στρατηγικής Palago. Τα κομμάτια του Palago είναι όλα ίδια μεταξύ τους αλλά μπορούν να δημιουργήσουν εκατομμύρια σχήματα και πλάσματα από τα πιο απλά έως και τα πιο παράξενα και εξωτικά της μοναδικής Παλαγονίας, ενός κόσμου παράξενου και μυστικού. Κατοικείται από τους ντροπαλούς και φιλικούς παλαγονιανούς και από τα αλλόκοτα πλάσματα της. Η συμπεριφορά και ειδικά η εμφάνιση τους διαφέρει κατά πολύ από τα ανθρώπινα πρότυπα και, όπως λένε αυτοί που ξέρουν, αυτός είναι και ο βασικός λόγος που ο κόσμος της Παλαγονίας ήταν τόσο καλά κρυμμένος και χρειάστηκαν τόσες προσπάθειες και εξερευνήσεις να ανακαλυφθεί. Ένα ταξίδι στην Παλαγονία μπορεί να είναι ονειρικό και με πολλές ευχάριστες εκπλήξεις αλλά κρύβει και πολλούς κινδύνους και πολλές απρόσμενες παγίδες…
Στο www.playpalago.com θα βρείτε περισσότερες πληροφορίες, όπως: λύσεις, στρατηγικές και τακτικές, on line, blog.

Palago Discovery

Το Palago Discovery περιλαμβάνει: 12 κομμάτια Palago, Παζλ Δημιουργίας, Παζλ Εξέλιξης και Πασιέντζα Palago, μια χρηστική τσάντα και πλήρεις εικονογραφημένες οδηγίες στα ελληνικά.

Παζλ Δημιουργίας: Ο σκοπός είναι να δημιουργήσετε τα δώδεκα πλάσματα. Οι μόνες ενδείξεις είναι το εξωτερικό σχήμα του πλάσματος και ο αριθμός των απαιτούμενων κομματιών.

Παζλ Εξέλιξης: Τα πλάσματα μπορούν να εξελιχθούν σε οποιοδήποτε άλλο πλάσμα, μέσω περιστροφών των κομματιών ή μετακίνησής τους σε άλλες θέσεις.

Πασιέντζα Palago: Ανακαλύψετε όλη την μαγεία που προσφέρουν όλες οι δυνατές εξελικτικές εναλλαγές μεταξύ των πλασμάτων.

Διαστάσεις συσκευασίας: 9,1 x 9,3 x 5,8 εκ.

Κωδικός: PD

Palago

Το Palago περιέχει 48 κομμάτια palago, δύο ζάρια, Παζλ Δημιουργίας, Παζλ Εξέλιξης, Palago Strategy και Palagonia Game, μια χρηστική τσάντα και πλήρεις εικονογραφημένες οδηγίες στα ελληνικά και αγγλικά.

Παζλ Δημιουργίας και Εξέλιξης: Στις οδηγίες υπάρχουν επιπλέον δεκαέξι πλάσματα από τα δώδεκα του Discovery. Η πρόκληση είναι να τα δημιουργήσετε με πραγματικά κομμάτια.

Palago Strategy (2 παiκτες): Το Palago Strategy είναι ένα παιχνίδι στρατηγικής για δύο παίκτες με έναν απλό στόχο: Συμπληρώστε ένα κλειστό σχήμα, πλάσμα οποιασδήποτε μορφής στο δικό σας χρώμα. Είναι πραγματικά εκπληκτικό το πως το Palago Strategy ενώ έχει ελάχιστους απλούς κανόνες και παίζεται με πανομοιότυπα κομμάτια εμφανίζει τόση ποικιλία τεχνικών και βάθος στρατηγικής.

Palagonia Game (3-5 παiκτες): Το Palagonia είναι ένα δημιουργικό παιχνίδι στρατηγικής και συνεργασίας. Θα χρειαστείτε το λιγότερο 3 παίκτες, 48 κομμάτια Palago, ένα ζευγάρι ζάρια Palagonia και επιπλέον χαρτί και στυλό για να κρατάτε το σκορ.

Διαστάσεις συσκευασίας: 22,3 x 13,7 x 3,1 εκ.

Κωδικός: PA