Παγκόσμια πρωταθλήματα και τουρνουά με βραβεία και τρόπαια από το Gen42 διοργανώνονται στο Boardspace.net με το Hive να συγκεντρώνει το μεγαλύτερο πλήθος παικτών και ενδιαφέρον δημιουργώντας ταυτόχρονα μια γενιά πρωταθλητών που έχουν ανεβάσει το Hive σε υψηλότερα επίπεδα.

Hive Standard

Το Hive είναι το πρώτο και πολυβραβευμένο παιχνίδι στρατηγικής της εταιρίας της Μεγάλης Βρετανίας Gen42. Εφευρέτης του παιχνιδιού είναι ο βρετανός ελληνικής καταγωγής John Yianni. Εξαπλώνεται με γρήγορους ρυθμούς στην Ευρώπη και σε όλο τον κόσμο, διατίθεται σε πάνω από 22 χώρες όπως ΗΠΑ, Αυστραλία, Κίνα, Ρωσία και πολλές άλλες. Το Hive παρουσιάστηκε πριν από 13 χρόνια στην μεγαλύτερη έκθεση επιτραπέζιων παιχνιδιών για το κοινό “Spiel Essen” όπου ψηφίστηκε ως “Best in Show”.

Το Hive έχει κερδίσει παγκοσμίως πολλά σημαντικά βραβεία με αποκορύφωμα το πολυπόθητο βραβείο της MENSA, The IQ Society: “Mensa Select Winner”.

Κωδ. HV-S
Διαστάσεις συσκευασίας: 21,0 x 21,0 x 6,0 εκ

Το Hive είναι ένα εκπληκτικό παιχνίδι στρατηγικής για δυο άτομα. Σκοπός του παιχνιδιού είναι να περικυκλώσεις πρώτος πλήρως την βασίλισσα του αντίπαλου χρησιμοποιώντας μια σειρά από κομμάτια έντομα. Επειδή το κάθε έντομο κινείται στην Κυψέλη του παιχνιδιού με μοναδικό τρόπο όμοιο με τον τρόπο που τα έντομα κινούνται στην φύση το Hive έχει χαρακτηριστεί πολλές φορές και ως «σκάκι της φύσης». Έχει όμως απλούστερους κανόνες, δεν χρειάζεται σκακιέρα και έχει επιπλέον και μια τρίτη διάσταση στη κίνηση των κομματιών. Εκτός από τα κομμάτια περιέχει οδηγίες στα ελληνικά, αγγλικά, γαλλικά και μια όμορφη τσάντα για να μεταφέρεται εύκολα οπουδήποτε.

Hive Carbon

Η ασπρόμαυρη έκδοση του Hive που περιλαμβάνει τις δυο επεκτάσεις Κουνούπι και Πασχαλίτσα και εύχρηστη τσάντα μεταφοράς.

Κωδ. HV-C
Διαστάσεις συσκευασίας: 21,0 x 21,0 x 6,0 εκ

Hive Pocket

Η έκδοση τσέπης του Hive που περιλαμβάνει τις δυο επεκτάσεις Κουνούπι και Πασχαλίτσα, μικρότερου μεγέθους κομμάτια και εύχρηστη τσάντα μεταφοράς.

Κωδ. HV-P
Διαστάσεις συσκευασίας: 16,5 x 15,5 x 4,5 εκ

Επεκτάσεις

Οι επεκτάσεις πασχαλίτσα και κουνούπι, προσθέτουν από δύο κομμάτια, αλλά και νέους κανόνες κίνησης στην Κυψέλη.

Η νέα επέκταση ισόποδο, προσθέτει δύο κομμάτια, αλλά και νέους κανόνες κίνησης στην Κυψέλη και είναι διαθέσιμη σε δύο εκδόσεις. Μία για το Ηive Carbon και μία διπλή για την έκδοση τσέπης και την κανονική.

ΚωδικόςΤίτλος...Διάσταση (εκ)
LB-HVLadybugΠασχαλίτσα12,0 x 12,0 x 1,5
M-HVMosquitoΚουνούπι12,0 x 12,0 x 1,5
PB-CPillbug CarbonΙσόποδο12,0 x 12,0 x 1,5
PB-HVPillbug Standard & PocketΙσόποδο16,0 x 12,0 x 1,5